KaVo uniQa
mer individualitet för mer njutning

Nya KaVo uniQa står för mer njutning i vardagen eftersom den uppfyller individuella krav och önskemål.

När det gäller ergonomi och effektiva arbetsflöden är personliga preferenser – och till och med personlig smak – av största vikt.

Individuella praktik- och rumskoncept kan förverkligas med uniQa, utan problem.

Design - KaVo uniQa behåller sin fördel

Ren och okomplicerad – nya KaVo uniQa är en designhöjdpunkt: tack vare den nya patientstolens avslappnade, kompakta utseende och de klara kanterna kommer den enkelt att tilltala alla designälskare. I synnerhet representerar den innovativa stoldesignen, den bekväma, sammetslena matta sittdynan, de nya armstöden och de estetiska kåporna en högsta nivå. Den moderna övergripande designen kompletteras av den vanliga intelligenta KaVo-tekniken, och de ergonomiska och tekniska förbättringarna säkerställer en smidig övnings- och behandlingsprocess. Så här uppfyller den ursprungliga KaVo-designen den autentiska KaVo-känslan.

Workflow – en behandlingsenhet med karaktär

Fyra aspekter avgör till stor del uniQas omisskännliga karaktär: den nya patientstolen, de intelligenta hygienfunktionerna, den smarta touch-funktionen och den enastående designen med sitt tydliga, kompakta designspråk. I kombination med våra beprövade funktioner, ett KaVo-typiskt arbetsflöde och många visuella och tekniska anpassningsalternativ, är det sannerligen en unik del i varje tandläkarpraktik.

Ergonomi - för unika behandlingskoncept

För patienterna är det inte längre bara kvaliteten på behandlingen som är viktig. Patienterna sätter nu mer värde på atmosfären och behovet av att känna sig bekväma och säkra. I samband med detta tar behandlingsrummen en viktigare roll. Nya KaVo uniQa utvecklades inte bara för att möta de nya tekniska kraven på ett innovativt sätt, utan också för att möta känslomässiga krav.

Kvalitet - Intelligenta detaljer som gör vardagen i praktiken roligare

På KaVo är verkliga framsteg uppenbara in i minsta detalj och följer en tydlig filosofi: som med alla KaVo-produkter handlar nya uniQa inte bara om kortsiktig wow-känsla, utan också om utvecklingen av en förstklassig premiumenhet med ett optimalt pris-prestandaförhållande och övertygande tillförlitlighet under många års praktisk användning. Det är därför KaVo underhåller och optimerar sina beprövade produkter, och varför innovationer genomgår intensiv testning innan de implementeras på ett smart sätt. Detta skapar produkter som gör vardagspraktiken bekvämare och ergonomiskare, och samtidigt effektivare. Det bästa beviset på KaVos användarvänlighet är till exempel hur enkelt det är att använda vätskorna för hygienrutinerna.

YOUNIQUE –

anpassas efter dig

Antal konfigurationsvarianter av KaVo uniQa
0 x 1016
kg max
0
Färgkombinationer
0
Lägsta position (mm)
0
Högsta position (mm)
0

KaVo uniQa –

Made to be unique

Den första behandlingsenheten i premium kompaktklassen

Denna behandlingsenhet sätter en ny standard i mellanklassprissegmentet, genereringen av premium kompaktklassen. Bättre design, mer komfort och mer njutning samlas för att skapa en unik produktupplevelse för tandläkare och patienter.

Upplev

KaVo uniQa i 360°

Håll musknappen intryckt och flytta den horisontellt eller vertikalt.

4 bordsversioner

 i 1 enhet

Höjdpunkterna

i ett blickfång

En modern, inspirerande och kompakt stoldesign med fokus på ergonomi

En högsta position på 830 mm och en lägsta position på 350 mm

Integrerad Trendelenburg-rörelse för patienterna

Armstöd på båda sidorna för enkel i- och urstigning

En högsta patientvikt på 185 kg

Intuitiv användning med snabb och direkt tillgång till alla viktiga funktioner för tidsbesparande och sömlösa behandlingsprocesser

Fyra bryggversioner: från de kompakta TM-bryggorna, S- bryggorna och vagnvarianterna, som även är lämpliga för vänsterhänta användare, till den ännu mer eleganta och ergonomiska T-bryggan för högerhänta

KaVo DIAGNOcam Vision Full HD: en intraoral 3-i-1-kamera för utmärkt kariesdiagnostik i full HD

CONEXIO: Datagränssnitt för åtkomst till patientdata direkt på behandlingsenheten

Enkel och nätverksoberoende patientkommunikation med den självförsörjande versionen av KaVo CONNECTbase

Bekväma hygienrutiner: integrerade sköljprogram, DEKAmat och OXYmat samt hygienenheten med en integrerad avtagbar adapter för instrument och sugslangar för tidsbesparande, automatisk rengöring och desinfektion

Endodontiska funktioner med tre olika lägen för filkontroll och en expanderbar fildatabas med nästan 200 förinställda filer

Skärmar med hög upplösning: KaVo Screen HD på 22 tum och KaVo Screen One på 19 tum

Kirurgisk funktion: en liten och lätt kirurgisk motor och en integrerad saltlösningspump

Optimal behandlingskomfort med KaVoLUX 540 LED tack vare ett naturligt ljus och ett enhetligt ljusfält

Var ansluten: detta gör patientkommunikation till en upplevelse

Låt bilderna tala för sig själva – för större förståelse och patientnärhet.

Kommunikationsfunktionerna i KaVo uniQa erbjuder nya möjligheter.

Den självförsörjande plug-and-play-patientkommunikationen, känd som CONNECTbase, tar din patientkommunikation till en ny nivå, att förklara tandsituationen har aldrig varit så enkelt: bara koppla in kameran och kom igång.

Intuitiva funktioner

Hitta funktioner enkelt och snabbt med det intuitiva användargränssnittet på tandläkarenhetens högkvalitativa glaspekskärm.

Du kan se fram emot ett smidigt, snabbt och enkelt arbetsflöde.

Enkla hygienrutiner

Det är väldigt enkelt att rengöra KaVo uniQa: ta helt enkelt bort viktiga komponenter för desinfektion.

Samtliga ytor är lätta att rengöra och spolningen av instrumenten samt rengöring och desinfektion av sugslangarna är automatiserad, vilket håller dig säker.

Där ”Dental Excellence” möter individen

Samtidigt lämnar KaVo uniQa tillräckligt med utrymme för tandläkarens egna, unika uttryck.

Ta reda på mer om
KaVo uniQa

Ta reda på mer om
KaVo CONNECTbase

Konfigurera
KaVo uniQa

Har du frågor om KaVo uniQa?