Video abspielen

Design Edition

CHERRY BLOSSOM

Направете ја вашата стоматолошка ординација уникатна во својот изглед

Уживајте во врвниот квалитет, сертифицирана  ергономија и посебниот стил на новото издание KaVo Design  Edition – инспирирано од Јапонија.

Колоритната и разновидна Јапонија служеше како инспирација за развој на новата дизајн серија

Без разлика дали е женствен, класичен или урбан, дизајните се комбинираат хармонично со најразлични стилови на мебел и и даваат на вашата стоматолошка ординација уште поголема специфичност.

Создадете посебен амбиент за вашите пациенти.

CHERRY BLOSSOM

Цветот на црешата е олицетворение на убавина и среќа и се смета за амблем на нов почеток.

Во зависност од комбинацијата на бои и материјали, се потенцира еден или друг аспект. Волшебен, класичен или силен по карактер.

 

Design Edition

BAMBOO

Јапонија – земја на контрасти и различности!

Островска нација со густо населени метрополи, пулсирачка поп култура, длабоко вкоренети традиции, планински национални паркови и субтропски плажи.

Суптилната елеганција го карактеризира дизајнот BAMBOO

Повикувањето кон природата создава најчиста атмосфера на благосостојба.

Зелената боја се вели дека има балансирачки, смирувачки и сепак освежувачки квалитет.

BAMBOO

Нежните форми на лисја кои лебдат  потсетуваат на Будењето на природата во пролет.

Значи, не е изненадувачки што бамбусот е исто така симбол на чистота во Јапонија.

Design Edition

FUJISAN

Направете ја вашата ординација уште повеќе стилизирана и карактеристична

Вашиот стоматолошки стол е централниот дел на вашата стоматолошка ординација. Покажете  како  чука вашето срцето со нашиот  Design Edition.

Највисоката планина во Јапонија

Силна и сјајна, највисоката планина во Јапонија се издига над облаците во совршено симетрична форма.

Дозволете си да бидете инспирирани од фасцинантната разновидност на Јапонија за возбудлив и модерен концепт на ентериерот околу стоматолошката столица.

FUJISAN

Потопен во сончево жолто, самиот  мотив поттикнува чувство на лесна хармонија.

Жолтата боја  се залага за среќа и благосостојба; во комбинација со сиви тонови (бетон), сјајот е уште посилен.

Video abspielen