Klädslar från KaVo -

Inspired by Nature

En kollektion med inspiration från naturens egen färgpalett

Till den nya klädselkollektionen från KaVo har vi låtit oss inspireras av den oändliga nyansrikedom som naturen erbjuder. Nu kan ditt kontor lysa av naturlig mångfald. Fjorton nya nyanser, från färggrant till mjukt, passar perfekt på behandlingsstolarna från KaVo
och skapar helt nya designmöjligheter på din mottagning.

Inspired by nature, design med ambition.

Djupt havsblått, skimrande pärlvitt eller trolskt skogsgrönt?

Naturen flödar över av fantastiska färger. För KaVo är denna förtrollande färgpalett en  inspirationskälla som lett till den nya färgkollektionen ”Inspired by Nature” och ett samarbete med konstnären Jans Echternacht, som har sitt hem i Berlin.

I sina verk vill han uttrycka naturens kraft, dess föränderliga färger och organiska former som för tanken till vatten och vind. Den nya kollektionen kan ligga till grund för moderna, specialanpassade rumskoncept med en unik känsla. 

Bakom kulisserna

Jans Echternacht gör nyskapande konst med hjälp av urkraften gravitation.

Han har designat unika verk utifrån fjorton nya, naturinspirerade nyanser, exklusivt för lanseringen av de nya klädselfärgerna från KaVo.

Färgerna verkar dansa tack vare att de appliceras med en särskild rotationsteknik. Resultatet är fängslande och lustfyllt.

Om konstnären

I sin ateljé designar och skapar Jans Echternacht konstprojekt, skräddarsydda evenemang och workshops. Konstnären fascineras av krafterna bakom konsten. Hans spännande verk växer fram ur sammanträffanden och det oförutsägbara.

De unika alster som han har skapat till KaVo-sortimentet ”Inspired by Nature” är ett bra exempel – färgerna har blandats specifikt för den nya klädselkollektionen och använts till KaVo-konstverken.

Ett spännande konstverk

För att fira lanseringen av klädselfärgerna i kollektionen ”Inspired by Nature” finns nu en exklusiv möjlighet att få en av konstdekalerna i begränsad utgåva.

De vackra dekalerna består av en liten bild på originalverket med alla nyanser från KaVo-färgkollektionen.

En konstdekal ur Inspired by nature-kollektionen medföljer din nya behandlingsstol. Visa upp den var du vill!

Modern design, premiumkvalitet i toppklass

Alla klädslar från KaVo tillverkas för hand i Tyskland, med fokus på designstudiokvalitet. Klädseln RELAXline med mjuk läderliknande yta och iögonfallande sömmar samt den klassiska versionen med matt yta finns båda i de nya färgerna från KaVo.

Oavsett vilken version du väljer finns det spektakulära alternativ att välja bland i kollektionen från KaVo när du utformar dina behandlingsstolar och mottagningsrum.

Inspired by Nature -

de nya färgerna

Klädselfärger Standard

Klädselfärger RELAXline

Färger*

Finns i  S – Standard | R – RELAXline
Alla behandlingscenter levereras med lackerade delar i dentalvitt som standard.
* Färger endast för ESTETICA E70/E80 Vision.

Alla behandlingscenter levereras med lackerade delar i dentalvitt som standard.
* Färger endast för ESTETICA E70/E80 Vision.

Konfigurera

 färger nu

Haben Sie Fragen?

Låt dig inspireras av naturen!

Skapa ett eget, skräddarsytt designkoncept med utbudet av KaVo-färger i kollektionen ”Inspired by nature”. Matcha de vackra färgerna på din nya behandlingsstol med ett konsttryck av hög kvalitet, eller använd dem till accessoarer eller som tapet i ditt mottagningsrum.

När du köper en behandlingsstol från KaVo får du digitala bilder till ditt eget designkoncept. Du väljer – bara din fantasi sätter gränserna!

More about
KaVo uniQa

More about
CONNECTbase

Configure
KaVo uniQa